Varaa

Borent Apartments tarjoaa viihtyisiä ja kodikkaita huoneistoja Turun keskustassa. Oletpa sitten työmatkalainen, lomalainen tai reppureissaaja, Borentin asunnot sopivat hyvin sinulle. Majoitut mukavassa asunnossa lähellä palveluita ja nähtävyyksiä.´Varaa huoneistosi alla olevan linkin kautta. Näkyvillä olevat hinnat ovat yhdeltä vuorokaudelta. Useamman vuorokauden saat edulliseen pakettihintaan.

Huoneistot toimivat sähköisesti ovikoodeilla. Varauksen tehtyäsi saat koodit sähköpostiisi sekä tekstiviestillä. Huoneiston hintaan kuuluu aina petivaatteet sekä loppusiivous. Borentin asunnot ovat saaneet erityisesti kiitosta siisteydestä ja hyvistä sängyistä.

”Kiva että oli pieni sekä parveke että sauna ja kaksi erillistä makuuhuonetta isohkon olkkarin lisäksi”
Anni
Suomi
”Tosi näppärä kirjautuminen ovikoodeilla! Helppoa ja yksinkertaista. Huoneisto oli viihtyisä ja yllättävän iso ja avara, siisti sekä sisälsi kaiken tarvittavan keittiön varusteluiden osalta. Erinomainen paikka! ”
Laura
Suomi
"Erittäin siisti ja rauhallinen asunto kävelyetäisyydellä keskustan ostosmahdollisuuksista. Rautatieasema ja linja-autoasema lähellä."
Vaasalainen
Suomi